Indrukwekkende gerechten met mooie ingrediënten, die je in luttele minuti op tafel hebt. De Italiaanse recepten hebben het. Van pizza en pasta tot tiramisu en melanzane. Wij houden ervan.

Meer dan spaghetti
Uiteraard is de spaghettisliert de meest bekende pastasoort die we kennen, al wordt deze langzaam ingehaald door pasta met een andere vorm (papardelle, penne, fusili en linguine) of met een andere basis (quinoa, kamult, volkoren of spelt). Combineer pasta met pure en verse groenten, kruiden en vlees of vis. Lekker is orzosalade met tonijn en zoete ui of volkorenpenne met varkenshaasreepjes wortel en salie.

De groe(n)ten uit Italië
Uiteraard staat de tomaat aan de basis van de Italiaanse keuken en smaak. Maar vlak de aubergine, courgette, venkel, artisjok, paprika en broccoli niet uit als smaakmakers. Maak eens het recept voor penne met artisjok, ricotta en spek of courgetterolletjes met kabeljauw en antiboise. Si? Si.

Lees meer

Ita­li­aan­se re­cep­ten (2.283)

sorteer op
toon meer resultaten

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.