Pen­ne met ro­mi­ge to­nijn­saus en bi­mi

Snelle pasta met lekker veel groene groenten

(113)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Snelle pasta met lekker veel groene groenten 4 personen
2 113

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de penne beetgaar en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Snijd de ui in ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 4 min. op laag vuur. Kook ondertussen de bimi in 4 min. beetgaar. Voeg de soja cuisine toe aan de ui.
  3. Laat de tonijn en kappertjes uitlekken en voeg toe aan het ui-roommengsel. Verwarm nog 4 min. Giet de pasta en doperwten af en meng met de tonijnsaus en bimi.
video

Ui frui­ten

Instructievideo - 00:31 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 645 kcal
  • eiwit 39 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 23 g
    waarvan verzadigd 3 g
  • natrium 762 mg
  • vezels 7 g
Tags
Ook te zien in

Penne met romige tonijnsaus en bimi

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pen­ne met ro­mi­ge to­nijn­saus en bi­mi

1
1
  • 200 g doperwten
  • 300 g penne

Kook de penne beetgaar en de doperwten volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2
2
  • 2 rode uien
  • 2 el olijfolie

Snijd de ui in halve ringen. Verhit de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 4 min. op laag vuur.

3
3
  • 200 g bimi

Kook ondertussen de bimi in 4 min. beetgaar.

4
4
  • 250 ml soja cuisine

Voeg de soja cuisine toe aan de ui.

5
5
  • 50 g kappertjes
  • 320 g tonijn in olijfolie

Laat de tonijn en kappertjes uitlekken en voeg toe aan het ui-roommengsel. Verwarm nog 4 min.

6
6

Giet de pasta en doperwten af en meng met de tonijnsaus en bimi.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.