Ita­li­aan­se ome­let

(98)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 2 personen
3 98

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Eieren loskloppen. In koekenpan 1 eetlepel olie verhitten en hierin van helft van eimengsel een dunne omelet in ca. 4 minuten bakken. Omelet warm houden en op dezelfde wijze tweede omelet bakken. Kipfilet in lengte in brede repen snijden. In wok 2 eetlepels olie verhitten en hierin kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin en gaar roerbakken. Groentemix en diepvrieskruiden aan kipfilet toevoegen, ca. 5 minuten mee roerbakken. Op twee borden een omelet leggen. Op elke omelet aan een kant helft van kip-groentemix scheppen, dan dubbelklappen. Serveren met dik gesneden volkorenbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 37 g
  • koolhydraten 4 g
  • vet 36 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.