Run­der­vin­ken met ru­co­l­ap­u­ree

(13)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 13

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In koekenpan boter verhitten. Rundervinken bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Sperziebonen schoonmaken, wassen en in ca. 8 minuten gaar koken. Aardappelpuree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Rucola in stukken snijden en door puree scheppen. Rundervinken serveren met rucolapuree en sperziebonen. Lekker met mosterd.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 37 g
  • vet 26 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.