Ta­gli­a­tel­le met su­ri­mi

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 23

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Surimi in stukjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. In steelpan crème fraîche verwarmen. Surimi en bosui toevoegen en saus ca. 2 minuten door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Tagliatelle serveren met saus en tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 615 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 77 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.