Kal­koen­s­tro­ga­noff met broc­co­li

(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardappels schillen, wassen en in ca. 20 minuten gaar koken. Broccoli schoonmaken en in roosjes verdelen. Paprika's wassen, schoonmaken en in repen snijden. Ui pellen, halveren en in ringen snijden. In koekenpan boter verhitten. Kalkoen in ca. 4 minuten bruin bakken. Intussen broccoli in ca. 5 minuten beetgaar koken. Kalkoen uit pan nemen en warmhouden. In bakvet paprika's en ui ca. 4 minuten bakken. Intussen saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Kalkoen nog ca. 3 minuten met groente meeverwarmen. Saus door kalkoen-groentemengsel roeren. Serveren met aardappels en broccoli.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 50 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 30-31

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.