Zo­mer­se roer­bak­scho­tel

(48)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 48

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes in ca. 4 minuten beetgaar koken, afgieten en laten uitlekken. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. In wok olie verhitten. Runderreepjes kruiden naar smaak en in gedeeltes ca. 2 minuten bakken, uit wok scheppen en warmhouden. Roerbakmix in achtergebleven olie ca. 4 minuten roerbakken. Krieltjes en runderreepjes toevoegen en nog ca. 3 minuten meebakken. Tomaatpartjes toevoegen en even meewarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Basilicum boven schotel fijnknippen. Lekker met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 510 kcal
  • eiwit 40 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.