Groen­te-kaas­pak­ket­jes met aard­ap­pel­tjes

Voor op de barbecue of in de oven.

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Voor op de barbecue of in de oven. 4 personen
2 24

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5 (of steek de barbecue aan). Was de courgette, maak schoon en snijd in blokjes. Maak de champignons schoon. Bestrooi de courgette met peper en zout. Pel de ui en snijd in parten. Meng de courgette, champignons, ui, mozzarella en 2 el olie.
  2. Verdeel het mengsel over 4 stukken aluminiumfolie. Vouw goed dicht en laat in de oven of op de barbecue in ca. 15 min. gaar worden. Bereid de aardappeltjes met 3 el olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Verdeel de sla over de borden. Meng van de rest van de olie en de balsamicoazijn een dressing. Leg de inhoud van de pakketjes op de sla en besprenkel met de dressing. Serveer met de aardappelpartjes.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 725 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 36 g
  • vet 53 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Groente-kaaspakketjes met aardappeltjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Groen­te-kaas­pak­ket­jes met aard­ap­pel­tjes

1
1

Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5 (of steek de barbecue aan).

2
2
  • 1 courgette
  • 250 g champignons
  • 2 uien
  • 150 g minimozzarella
  • 2 el olijfolie

Was de courgette, maak schoon en snijd in blokjes. Maak de champignons schoon. Bestrooi de courgette met peper en zout. Pel de ui en snijd in parten. Meng de courgette, champignons, ui, mozzarella en olie.

3
3
  • 600 g aardappelschijfjes
  • 3 el olijfolie

Verdeel het mengsel over 4 stukken aluminiumfolie. Vouw goed dicht en laat in de oven of op de barbecue in ca. 15 min. gaar worden. Bereid de aardappeltjes met de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4
4
  • 2 el olijfolie
  • ½ el balsamicoazijn
  • 150 g gemengde sla

Verdeel de sla over de borden. Meng van de rest van de olie en de balsamicoazijn een dressing. Leg de inhoud van de pakketjes op de sla en besprenkel met de dressing. Serveer met de aardappelpartjes.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.