Rijst­sa­la­de met ma­kreel

(69)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 69

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst bereiden volgens gebruiksaanwijzing en laten afkoelen. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 4 minuten beetgaar koken. Afspoelen met koud water en laten uitlekken. Komkommer wassen en in blokjes snijden. Bosuitjes schoonmaken en in ringetjes snijden. Vis van vel en graten ontdoen en in stukken verdelen. Rijst met vork losmaken. Groenten, vis en rijst mengen. Op smaak brengen met citroensap, zout en peper. Sla over vier borden verdelen. Rijstsalade erop scheppen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 485 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 46 g
  • vet 23 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.