Me­di­ter­ra­ne vis­scho­tel

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 805 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(39)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 39

Ingrediënten

Keukenspullen
  • ovenschaal inhoud ca. 2 liter

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 200 °C. Vis droogdeppen, bestrooien met zout en peper en bedruppelen met citroensap. Vis in ovenschotel leggen en dik besmeren met tonijnpaté. Tomaten wassen, in plakjes snijden en over vis verdelen. Peterselie boven tomaten fijnknippen. Korsten van brood snijden en brood verkruimelen. Broodkruimels over tomaat verdelen en besprenkelen met 4 eetlepels olie. Schaal in midden van oven in ca. 20 minuten gaar laten worden. Stokbrood in plakken snijden, besprenkelen met rest van olie en bestrooien met zout en peper. Visschotel serveren met stokbrood.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 805 kcal
  • eiwit 46 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 39 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.