Pit­ti­ge ham­bur­gers

(20)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 20

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Hamburgers bestrooien met kruidenmix. In pan met antiaanbaklaag hamburgers in ca. 10 minuten bruinbakken. Intussen avocado's schillen en vruchtvlees in plakken snijden. Bollen opensnijden. Onderzijden besmeren met salsa. Sla over onderste helften verdelen. Hamburgers erop leggen. Avocado over burgers verdelen. Rest van salsa erop scheppen. Op elke burger 1 eetlepel zure room scheppen. Afdekken met tweede helft broodje. Hamburgers serveren met corn chips.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 845 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 85 g
  • vet 41 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 28-29

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.