Bloem­kool met Va­che­r­in Mont d´or

Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas

(23)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Lekker bij de aardappelpuree: gegratineerde bloemkool met Franse kaas 4 personen
3 23

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij
Keukenspullen
  • ovenschaal (20 x 30 cm)

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 2 min.
  2. Schep de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kaas erover, bestrooi met het paneermeel en gratineer in ca. 10 min. goudbruin in de oven.

combinatietip:

Lekker met ham en aardappelpuree.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 270 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 11 g
  • vet 17 g
    waarvan verzadigd 11 g
  • natrium 416 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Bloemkool met Vacherin Mont d´or

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bloem­kool met Va­che­r­in Mont d´or

1
1

Verwarm de oven voor op 200 ºC.

2
2
  • 800 g bloemkool

Verdeel ondertussen de bloemkool in roosjes en kook 2 min.

3
3
  • 3 el paneermeel
  • 200 g Vacherin Mont d'Or

Schep de bloemkool in de ovenschaal. Verdeel de kaas erover, bestrooi met het paneermeel en gratineer in ca. 10 min. goudbruin in de oven.

combinatietip:

Lekker met ham en aardappelpuree.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.