Ro­ze­ma­rijn­worst­jes

Gemarineerd in worcestersauce, honing en mosterd

(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht Gemarineerd in worcestersauce, honing en mosterd 4 personen
3 15

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Ris de blaadjes van de rozemarijn. Meng de mosterd, honing, worcestershiresaus en rozemarijnblaadjes met de braadworsten in een kom.
  2. Verhit de boter in een koekenpan en bak de worsten met de marinade in 15 min. gaar. Draai regelmatig.

combinatietip:

Lekker bij wortel- en pompoenstamppot.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 17 g
  • koolhydraten 5 g
  • vet 22 g
    waarvan verzadigd 9 g
  • natrium 789 mg
  • vezels 1 g
Tags
Ook te zien in

Rozemarijnworstjes

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ro­ze­ma­rijn­worst­jes

1
1
  • 2 takjes rozemarijn

Ris de blaadjes van de rozemarijn.

2
2
  • 4 braadworsten
  • 2 el grove mosterd
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 el worcestershiresauce

Meng de mosterd, honing, worcestershiresaus en rozemarijnblaadjes met de braadworsten in een kom.

3
3
  • 20 g boter

Verhit de boter in een koekenpan en bak de worsten met de marinade in 15 min. gaar. Draai regelmatig.

combinatietip:

Lekker bij wortel- en pompoenstamppot.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.