Fu­sil­li met rau­we ham en cham­pig­nons

Hiervan schep je je bord ongegeneerd vol: romig, met verse spinazie en reepjes rauwe ham.

(239)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht Hiervan schep je je bord ongegeneerd vol: romig, met verse spinazie en reepjes rauwe ham. 4 personen
3 239

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  2. Snijd de champignons in plakjes. Verhit 2 el olie in een hapjes pan en bak de champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin. Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit de rest van de olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken. Giet het overtollige vocht af en voeg de spinazie toe aan de champignons. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 2 min.
  3. Snijd de ham in reepjes. Meng de pasta door het champignon-spinaziemengsel. Voeg de ham toe en serveer direct.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 585 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 56 g
  • vet 28 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 987 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in

Fusilli met rauwe ham en champignons

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fu­sil­li met rau­we ham en cham­pig­nons

1
1
  • 300 g fusilli

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

2
2
  • 250 g champignons
  • 2 el olijfolie

Snijd de champignons in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de champignons op middelhoog vuur in 5 min. goudbruin.

3
3
  • 1 el olijfolie
  • 450 g spinazie

Was de spinazie en laat uitlekken. Verhit de olie in een wok, voeg de spinazie in delen toe en laat al omscheppend slinken.

4
4
  • 150 g verse roomkaas met kruiden

Giet het overtollige vocht af en voeg de spinazie toe aan de champignons. Voeg de roomkaas toe en verwarm nog 2 min.

5
5
  • 150 g Coburger ham

Snijd de ham in reepjes.

6
6

Meng de pasta door het champignon-spinaziemengsel. Voeg de ham toe en serveer direct.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.