Bur­ri­to's met kip­vul­ling

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
2 43

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Zakjes dipmix (uit doos) aanmaken met zure room en 2 eetlepels water. Uien pellen en snipperen. Paprika's wassen, schoonmaken en in stukjes snijden. In koekenpan olie verhitten. Uien en paprika's ca. 2 minuten roerbakken. Zakjes sausmix (uit doos) en 200 ml water toevoegen, aan de kook brengen en ca. 4 minuten verhitten. Intussen kipfilet in stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden. Kip en tomaten ca. 2 minuten meewarmen. Burrito's verwarmen volgens gebruiksaanwijzing en vullen met mengsel. Serveren met dipsaus. Lekker met ijsbergsla met knoflookdressing.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 575 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 76 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.