Frui­tyog­hurt met bit­ter­koek­jes

(27)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
4 27

Ingrediënten

Keukenspullen
  • staafmixer
  • hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Fruitcocktail laten uitlekken. Met staafmixer helft van fruit pureren. Fruitmoes mengen met vanilleyoghurt. Rest van fruit over vier glazen verdelen. Yoghurt over vier glazen verdelen. Bitterkoekjes fijnsnijden en verdelen over yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 245 kcal
  • eiwit 6 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.