Spa­ghet­ti­ni met zalm en si­naas­ap­pel­saus

(38)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 38

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spaghettini koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In koekenpan olie verhitten en ui zachtjes fruiten. Tomaatblokjes toevoegen en saus in ca. 8 minuten laten indikken. Intussen sinaasappel schoonboenen, van schil 2 eetlepels raspen. Sinaasappel uitpersen. Suiker, geraspte sinaasappelschil en koriander toevoegen aan tomatenmengsel en nog ca. 2 minuten zachtjes koken. Sap toevoegen en nog ca. 5 minuten koken. Saus op smaak brengen met zout en peper. Zalmsteaks verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Spaghettini mengen met saus. Serveren met zalmsteaks.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 565 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 65 g
  • vet 18 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.