Tro­pi­sche bo­nen­scho­tel

(35)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 35

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Vlees in blokjes snijden. Ananas schillen, in vieren snijden, harde kern verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. Perziken schillen en vruchtvlees in stukjes snijden. Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Uien met kerriepoeder fruiten. Vlees toevoegen en ca. 2 minuten meebakken. Bonen, stukjes ananas en perzik toevoegen. Al roerende door en door verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 47 g
  • vet 25 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 26-27

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.