Roer­ge­bak­ken bief­stuk in pe­per­saus

(95)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
chinees hoofdgerecht 4 personen
3 95

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Courgette wassen en in blokjes snijden. Biefstuk in dunne reepjes snijden. In wok olie verhitten. Biefstuk ca. 2 minuten roerbakken. Groentemix en courgette toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Roerbaksaus en 4 eetlepels water toevoegen en ca. 2 minuten roerbakken. Mie toevoegen en nog ca. 2 minuten roerbakken. Op smaak brengen met zout en peper. Bestrooien met pinda's. Serveren met kroepoek.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 695 kcal
  • eiwit 36 g
  • koolhydraten 78 g
  • vet 22 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.