Ge­vul­de kip­fi­let met ta­gli­a­tel­le

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tagliatelle koken volgens gebruiksaanwijzing. Kipfilet bereiden in magnetron volgens gebruiksaanwijzing. Kaassaus verwarmen. Tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Tagliatelle op borden scheppen. Saus erover scheppen. Kipfilet schuin in plakken snijden en op tagliatelle leggen. Serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 780 kcal
  • eiwit 45 g
  • koolhydraten 75 g
  • vet 35 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.