Ha­ring voor­af­je

(24)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands voorgerecht 4 personen
3 24

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Roggebrood diagonaal halveren. Haring in reepjes van 1 cm snijden. Op vier borden elk 1 roggebrooddriehoekje leggen. Aardappelsalade over brood verdelen, afdekken met tweede driehoek. Bieslook fijnknippen. Haring mengen met ui (uit pak) en bieslook. Haring over roggebrood verdelen en serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 290 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 26 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.