Mexi­caan­se ge­hakt­taart

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 750 kcal voedingswaarden
    • 20 min. bereiden
    • 25 min. wachten
(92)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht 4 personen
3 92

Ingrediënten

Keukenspullen
  • lage ovenschaal doorsnede ca. 24 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. In droge koekenpan gehakt met seasoningmix in ca. 5 minuten rul en gaar bakken. Groenteschotel toevoegen. Quichevorm invetten. Deeg over vorm verdelen. Naadjes dichtdrukken. Gehaktgroentemengsel op deeg scheppen. Eieren losroeren met helft van kaas. Eimengsel over groenteschotel schenken. Rest van kaas erover strooien. Taart in midden van oven in ca. 25 minuten gaar bakken. Lekker met een gemengde salade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 750 kcal
  • eiwit 38 g
  • koolhydraten 45 g
  • vet 46 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 24-25

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.