Toast met ab­dijkaas

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans voorgerecht 4 personen
2 11

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Aardbeien wassen, kroontjes verwijderen en in kwarten snijden. Aardbeien mengen met azijn en bestrooien met peper. Grill voorverwarmen op hoogste stand. Korsten van brood snijden. Brood halveren. Korsten van kaas snijden. Kaas in 8 dunne plakken snijden. Brood in ca. 2 minuten onder grill roosteren en licht laten kleuren. Kaas op repen brood leggen. Brood nogmaals ca. 4 minuten onder grill plaatsen tot kaas begint te smelten. Intussen rucola en aardbeien over vier borden verdelen. Op elk bord 2 broodplakjes leggen. Direct serveren.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 265 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.