Aard­ap­pelo­me­let met cor­ned beef

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 535 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mediterraan hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • quichevorm doorsnede ca. 26 cm

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Cornedbeef in blokjes snijden. In kom eieren en melk in ca. 1 minuut licht schuimig kloppen met garde. Kruidenmix erdoor roeren. In grote koekenpan olie verhitten. Minikrieltjes ca. 4 minuten bakken. Cornedbeef ca. 2 minuten meebakken. Quichevorm invetten. Mengsel in quichevorm scheppen. Eimengsel erover schenken. Omelet in midden van oven in ca. 20 minuten laten stollen tot bovenkant bijna droog is. Intussen tomaten wassen en in partjes snijden. Tomaten mengen met dressing. Omelet serveren met tomatensalade.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 23 g
  • koolhydraten 29 g
  • vet 37 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.