Spi­na­zie­stamp­pot met gei­ten­kaas­jes

(57)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 57

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Tomaten fijnsnijden. Puree bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Intussen in koekenpan met antiaanbaklaag geitenkaasjes aan weerszijden in ca. 4 minuten bruin bakken. Spinazie grof snijden. Spinazie, tomaten en boter door puree roeren. Stamppot op smaak brengen met zout en peper. Serveren met geitenkaasjes.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 410 kcal
  • eiwit 14 g
  • koolhydraten 44 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 22-23

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.