Ro­mi­ge vis­pas­ta

(26)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 26

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 560 kcal
  • eiwit 34 g
  • koolhydraten 69 g
  • vet 16 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.