Ge­vuld stok­brood met ha­ring

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
4 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Brood in lengte halveren en iets uithollen. Brood besmeren met kruidenboter. Appels schillen, klokhuis verwijderen en in stukjes snijden. Haring in reepjes snijden. Selleriesalade mengen met haring, uitjes (uit pak) en appel. Op smaak brengen met zout en peper. Sla schoonmaken, wassen en droogdeppen. Slabladeren over helft van brood verdelen. Haringsalade erop scheppen en afdekken met andere broodhelften. Stokbroden in stukken snijden.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 625 kcal
  • eiwit 22 g
  • koolhydraten 71 g
  • vet 28 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.