Wrap met kip, sal­sa en ana­nas

Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel.

(128)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
mexicaans hoofdgerecht Viva mexico! Ook lekker als lunch, bij de picknick of de borrel. 4 personen
3 128

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken. Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken. Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 480 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 55 g
  • vet 14 g
    waarvan verzadigd 5 g
  • natrium 1.195 mg
  • vezels 5 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Wrap met kip, salsa en ananas

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wrap met kip, sal­sa en ana­nas

1
1
  • 225 g ananasstukjes op eigen sap
  • 400 g kipfilets
  • 2 el boter

Laat de ananas uitlekken en vang het sap op. Leng het sap tot 200 ml aan met water. Snijd de kipfilet in reepjes. Verhit de boter in een braadpan. Laat hierin de kip ca. 4 min. bruinbakken.

2
2
  • 250 g Italiaanse groentemix
  • 40 g burrito seasoning mix

Voeg de groentemix toe en bak nog ca. 2 minuten. Strooi de seasoningmix over het kipmengsel en bak ca. 1 min. mee. Voeg de ananassap toe en breng aan de kook. Laat het geheel ca. 5 min. zachtjes koken.

3
3
  • 4 tortillawraps
  • 5 el Mexican salsasdip hot

Verwarm ondertussen de raps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de salsa met ananasstukjes. Verdeel het kipmengsel over de raps en hierover de salsa met ananas. Vouw de wraps dicht.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.