Aard­ap­pel­sa­la­de met mos­terd­dres­sing

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands hoofdgerecht 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Krieltjes met snufje zout in ca. 8 minuten beetgaar koken. Krieltjes afgieten, laten uitdampen en halveren. Peultjes schoonmaken, wassen en in ca. 3 minuten beetgaar koken. Ui pellen en snipperen. Tomaatjes wassen en halveren. Kaas in blokjes snijden. Krieltjes, peultjes, ui en tomaatjes mengen met dressing. Veldsla over vier borden verdelen. Salade erop scheppen en kaasblokjes erover verdelen.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 415 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 40 g
  • vet 20 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 20-21

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.