Ven­kel­stamp­pot met groen­te­schnit­zel

(25)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 25

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Venkel schoonmaken en in reepjes snijden. Tomaten wassen en kroontjes verwijderen. Tomaten halveren, zaadjes verwijderen en vruchtvlees in reepjes snijden. In braadpan 2 eetlepels boter verhitten. Venkel ca. 5 minuten bakken. Intussen aardappelpuree maken volgens gebruiksaanwijzing. Rest van boter verhitten in grote koekenpan. Groenteschnitzels in ca. 6 minuten gaar en goudbruin bakken, af en toe keren. Tomaatreepjes aan venkel toevoegen en door en door verwarmen. Puree mengen met venkel en tomaat. Stamppot serveren met groenteschnitzel.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 435 kcal
  • eiwit 13 g
  • koolhydraten 48 g
  • vet 21 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.