Oran­je bo­ven

(21)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hollands nagerecht 4 personen
3 21

Ingrediënten

Keukenspullen
  • hoge glazen

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Slagroom stijfkloppen met jam. Helft van slagroom over glazen verdelen.
  2. Vla voorzichtig over de slagroom schenken.
  3. Rest van slagroom op vla scheppen.
  4. Abrikozen in reepjes snijden en over slagroom verdelen.
  5. Leuk om te serveren met prikkertje met Nederlandse vlag.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 375 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 52 g
  • vet 15 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.