Tar­we met as­per­ges en ca­mem­bert

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
3 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • wok

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Ebly koken volgens gebruiksaanwijzing met groentebouillontablet. Witte asperges schillen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Groene asperges wassen, houtachtige uiteinden er afsnijden en asperges in stukken van ca. 3 cm snijden. Witte asperges ca. 5 minuten koken. Laatste 2 minuten groene asperges toevoegen. Asperges laten uitlekken. In wok of braadpan olie verhitten. Asperges ca. 5 minuten roerbakken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Camembert in reepjes snijden. Ebly laten uitlekken, bosui erdoor scheppen. Camembert door asperges scheppen en nog even goed doorwarmen. Ebly serveren met asperges.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 520 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 61 g
  • vet 19 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2002 week 18-19

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.