Kalfs­schnit­zel met no­ten­korst­je

(3)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 4 personen
2 3

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Noten grof malen en met paneermeel mengen. Bloem zeven boven plat bord. In diep bord ei met 1 eetlepel water loskloppen. Schnitzels met zout en peper bestrooien en door bloem wentelen. Schnitzels door ei halen en vervolgens door notenmengsel. Noten goed aandrukken en paneerlaagje 5 minuten laten opstijven. Citroen in 8 partjes snijden.
  2. In koekenpan boter verhitten en schnitzels in ca. 3 minuten per kant lichtbruin en gaar bakken. Serveren met partjes citroen. Lekker met gebakken aardappels en (asperge-)broccoli.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 530 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 10 g
  • vet 40 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.