Deen­se sand­wi­ches

(14)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
scandinavisch lunch 6 personen
3 14

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

In kom eieren loskloppen met slagroom. In steelpan 1 eetlepel boter smelten en eimengsel erdoor roeren. Ei al roerende laten stollen. Bosuitje schoonmaken en in dunne ringen snijden. Augurken zeer fijn snijden. Bosui en augurk met zout en peper naar smaak door rest van boter roeren. Paling in stukken van 4 cm snijden. Paté in 6 repen snijden. Korstjes van kaas snijden. Sneetjes roggebrood halveren. Op 6 halve sneetjes roerei scheppen. Hierover paling verdelen. 6 Halve sneetjes royaal bestrijken met augurkenboter. Geitenkaas erop leggen. Laatste sneetjes bestrijken met cranberrycompote en paté erop leggen. Sneetjes roggebrood op een platte schaal rangschikken en op buffet zetten.

variatietip:

Europese paling vind je niet meer bij Albert Heijn, die komt pas weer terug als-ie weer in voldoende aantallen rondzwemt. Kies voor gerookte forelfilet als goed alternatief.R95690

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 16 g
  • koolhydraten 18 g
  • vet 30 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.