Vlees­scho­tel met mos­ter­droom en bes­sen­saus

  • bijgerecht
  • 6 personen
  • 405 kcal voedingswaarden
    • 15 min. bereiden
    • 1 uur wachten
(15)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
scandinavisch bijgerecht 6 personen
4 15

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Bessen wassen en boven schaal van takjes rissen. Bosuitjes schoonmaken en in dunne ringen snijden. Bosui, gemberjam, kruidnagelpoeder, zout en peper naar smaak door bessen scheppen. Minstens 1 uur laten staan. In andere schaal crème fraîche, mierikswortel en mosterd door elkaar roeren. Op smaak brengen met zout en peper.
  2. Op platte schaal rosbief, fricandeau en gehakt in rijen uitspreiden. Bessensaus en mosterdroom in schaaltjes op buffet zetten.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 405 kcal
  • eiwit 25 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 30 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.