Sa­la­de met avo­ca­do en bo­ter­bo­nen

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht 2 personen
3 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Walnoten in droge koekenpan ca. 3 minuten roosteren. Intussen in zeef bonen onder koud water afspoelen en goed laten uitlekken. Avocado schillen, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden. In kom avocado met 2 eetlepels dressing omscheppen. Salade, bonen en avocado over twee borden verdelen. Rest van dressing erover scheppen. Walnoten erover strooien.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 495 kcal
  • eiwit 8 g
  • koolhydraten 16 g
  • vet 45 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.