Rijst met pak­soi en ge­hakt

Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen.

(80)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Er zit zo veel smaak aan dat iedereen ervan smult, en stiekem krijgen ze óók nog lekker veel groente binnen. 4 personen
3 80

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was intussen de paksoi, maak schoon en snijd in reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne reepjes.
  2. Verhit de rijstolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt met de knoflook in ca. 2 min. rul. Bak de paksoi ca. 3 min. mee. Schep de rijst erdoor.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 595 kcal
  • eiwit 28 g
  • koolhydraten 58 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Rijst met paksoi en gehakt

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Rijst met pak­soi en ge­hakt

1
1
  • 250 g rijst
  • 2 struiken paksoi
  • 4 tenen knoflook

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was intussen de paksoi, maak schoon en snijd in reepjes. Pel de knoflook en snijd in dunne reepjes.

2
2
  • 100 g rijstolie & kruiden
  • 400 g rundergehakt

Verhit de rijstolie in een wok of braadpan. Bak het gehakt met de knoflook in ca. 2 min. rul. Bak de paksoi ca. 3 min. mee. Schep de rijst erdoor.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.