Ka­ra­mel-ba­naan­ijs­jes

(43)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 2 stuks
3 43

Ingrediënten

Keukenspullen
  • Zoku Quick Pop Maker, bevroren (24 uur in de vriezer)
  • Zoku Quick Pop Maker tools

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Halveer de banaan in de breedte en snijd 1 helft in flinterdunne plakjes. Prak de andere helft fijn. Meng de yoghurt met de stroop, geprakte banaan en 1 el water in de Zoku schenkbeker.
  2. Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht.
  3. Plak met behulp van het oranje Zoku lepeltje 2 of 3 plakjes banaan tegen de zijkanten van elke holte. Steek de Zoku sticks in het apparaat. Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.

Tip:

U kunt deze ijsjes ook maken in een siliconen ijsvorm. Het duurt dan 4 uur voordat de ijsjes bevroren zijn.

Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 125 kcal
  • eiwit 3 g
  • koolhydraten 24 g
  • vet 2 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.