Ko­kos-man­goi­js­jes

  • nagerecht
  • 2 stuks
  • 155 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 10 min. wachten
(40)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 2 stuks
3 40

Ingrediënten

Keukenspullen
  • blender
  • Zoku Quick Pop Maker, bevroren (24 uur in de vriezer)
  • Zoku Quick Pop Maker tools

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal stuks waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Schil de mango en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pureer de mango met 1 el siroop en een 1/2 el water in de blender zo vloeibaar mogelijk.
  2. Haal de Zoku Quick Pop Maker uit de vriezer en zet op het aanrecht. Steek de Zoku sticks in de holtes van het apparaat.
  3. Meng de yoghurt met de rest van de siroop, kokosmelk en gemalen kokos in de Zoku schenkbeker.
  4. Schenk de yoghurt langzaam in de holtes van het apparaat tot 1 cm onder de aangegeven rand. Schenk de mangopuree erop tot de aangegeven rand. Laat in 10 min. bevriezen. Neem de ijsjes eruit volgens de gebruiksaanwijzing van het apparaat en serveer direct of bewaar in de Zoku Quick Pop Storage - of luchtdicht verpakt in een bakje of zakje - in de vriezer.

Tip:

U kunt deze ijsjes ook maken in een siliconen ijsvorm. Het duurt dan 4 uur voordat de ijsjes bevroren zijn.

video

Man­go snij­den

Instructievideo - 01:02 min.
Voedingswaarden (per stuk)
  • energie 155 kcal
  • eiwit 2 g
  • koolhydraten 23 g
  • vet 6 g
    waarvan verzadigd 0 g
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.