Pe­can-ka­ra­me­lijs en mars­saus

(42)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
nagerecht 4 personen
3 42

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Schep 2 bollen pecan-karamelijs in een steelpan en laat op laag vuur smelten. Snijd 3 Marsen in stukjes en voeg toe. Laat al roerend in 3 min. smelten tot een saus. Schep in 4 schaaltjes elk 2 bollen ijs en verdeel de saus erover. Bestrooi met een klein beetje grof zeezout en wat zoute stix. Serveer direct.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 490 kcal
  • eiwit 7 g
  • koolhydraten 62 g
  • vet 24 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.