Beef­bur­ger met biet en ap­pel

(11)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 11

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de bollen doormidden. Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de snijkant van de bollen 2 min. Gril de beefburgers 12 min. Keer halverwege. Verwijder ondertussen het klokhuis van de appel en snijd in dunne plakjes. Snijd de bietjes in plakjes. Besmeer de snijkanten van de broodjes met de zuivelspread. Beleg de onderste helften met een paar plakjes appel, biet en een burger. Leg hierop de rest van de appel en biet en dek af met de bovenste helften van het brood.

video

Vlees gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:53 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 535 kcal
  • eiwit 32 g
  • koolhydraten 38 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.