Pit­ti­ge vis­bur­ger

(54)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
3 54

Ingrediënten

Keukenspullen
  • keukenmachine, barbecue of grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Snijd de korstjes van 2 sneetjes boule beurre en maal grof in een keukenmachine. Neem eruit en maal ook de pangasiusfilet met de boemboe grof in de keukenmachine. Schep om met het gemalen brood, de tuinerwten en de maizena. Vorm er met natte handen 4 burgers van Ø 10 cm van. Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril 8 sneetjes van het brood 4 min. Keer halverwege. Bestrijk het brood en de burgers met de olie. Gril de burgers 6 min. Keer halverwege. Beleg 4 sneetjes brood met de waterkers en een visburger. Dek af met een sneetje brood. Lekker met zoete chilisaus (flesje 250 ml).

video

Vis gril­len op de bar­be­cue

Instructievideo - 02:52 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 325 kcal
  • eiwit 24 g
  • koolhydraten 15 g
  • vet 18 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.