Ja­la­pe­ño­bur­ger met avo­ca­do en mais

(51)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
bijgerecht 4 personen
4 51

Ingrediënten

Keukenspullen
  • barbecue of grillpan

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Steek de barbecue aan of verhit een grillpan zonder olie of boter. Gril de jalapeñoburgers 12 min. Keer halverwege. Rasp ondertussen de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Meng het rasp en de helft van het sap met de crème fraîche light. Schep de rest van het sap om met de avocado. Snijd de maisbollen doormidden. Besmeer de onderste helften met de helft van de crème fraîche en verdeel hierover de mais, de burgers en avocado. Schep de rest van de crème fraîche erop. Dek af met de bovenste helften van het brood. Lekker met wat grofgesneden koriander erover.

video

Bar­be­cue aan­ste­ken

Instructievideo - 01:07 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 465 kcal
  • eiwit 20 g
  • koolhydraten 34 g
  • vet 26 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.