Mos­se­len met ven­kel en pas­tis

(28)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
frans lunch 4 personen
3 28

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verwijder de onderkant van de venkelknol en snijd de venkel in zo dun mogelijke plakjes. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de venkel en knoflook 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe aan het venkelmengsel. Doe de kookroom en pastis erbij. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Lekker met ovenfrites en een groene salade.

video

Mos­se­len ma­ken

Kookles - 04:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 13 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.