Mos­se­len op z'n Ita­li­aans

(31)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans lunch 4 personen
3 31

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Verhit de olijfolie in een grote pan en bak de ui en tomaten 1 min. Giet de mosselen af en voeg toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de mascarpone en basilicum door de mosselen. Lekker met een gepofte aardappel (schaal 450 g), rucolasalade en eventueel een extra schepje mascarpone.

video

Mos­se­len ma­ken

Kookles - 04:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 315 kcal
  • eiwit 19 g
  • koolhydraten 12 g
  • vet 20 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.