Oos­ter­se mos­se­len

(34)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 34

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Halveer de stengels citroengras in de lengte. Giet de mosselen af, doe in een grote pan en voeg het citroengras, de peper en kokosmelk toe. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren de bakje koriander door de mosselen. Lekker met aardappelballetjes (zak 600 g, diepvries) en een komkommersalade.

video

Mos­se­len ma­ken

Kookles - 04:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 230 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 14 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.