Mos­se­len met pa­pri­ka en olij­ven

(10)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
lunch 4 personen
2 10

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder openstaande en beschadigde schelpen. Laat de mosselen in het water liggen. Giet de mosselen af en doe in een grote pan met de paprika, ui, olijven en laurierblaadjes. Kook op hoog vuur met de deksel op de pan 5 min. Schud regelmatig. Schep vlak voor het serveren om met de blaadjes van de peterselie. Lekker met aardappelrösties uit de oven (zak 600 g, diepvries) en een groene salade.

video

Mos­se­len ma­ken

Kookles - 04:50 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 180 kcal
  • eiwit 18 g
  • koolhydraten 9 g
  • vet 8 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.