Wraps met kom­kom­mer en zalm

Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

(432)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
hoofdgerecht Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel! 4 personen
2 432

Ingrediënten

4 personen

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Lekker erbij

Bereiden

stap voor stap koken

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.
  2. Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.
  3. Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.

combinatietip:

Lekker met bimi en partjes citroen.

video

Aard­ap­pe­len bak­ken

Instructievideo - 02:06 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 610 kcal
  • eiwit 31 g
  • koolhydraten 54 g
  • vet 29 g
    waarvan verzadigd 10 g
  • natrium 790 mg
  • vezels 4 g
Tags
Ook te zien in

Wraps met komkommer en zalm

terug naar recept

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Wraps met kom­kom­mer en zalm

1
1
  • 2 el olie
  • 200 g kleintje aardappelpartjes met schil

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.

2
2
  • 125 g crème fraîche
  • 2 tl mierikswortel
  • ½ el gedroogde peterselie
  • 2 el kraanwater

Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.

3
3
  • 1 komkommer

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.

4
4
  • 8 tortillawraps
  • 426 g wilde zalm

Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.

5
5

Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.

combinatietip:

Lekker met bimi en partjes citroen.

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.