Piz­za ri­cot­ta, sa­la­mi en pa­pri­ka

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 985 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(50)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 50

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Bestrijk de bodems elk met 2 el pizzassimo. Beleg de pizza's losjes met de salami en paprika. Verdeel er de ricotta over. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u de pizza's tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Lekker met frisse komkommermix (rauwkost, zak 150 g).

video

Pa­pri­ka's schoon­ma­ken

Instructievideo - 00:28 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 985 kcal
  • eiwit 33 g
  • koolhydraten 98 g
  • vet 47 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.