Piz­za met gormas en pe­ter­se­lie

  • hoofdgerecht
  • 4 personen
  • 935 kcal voedingswaarden
    • 10 min. bereiden
    • 20 min. wachten
(8)waardeer
Hoe lekker vind jij dit recept?
italiaans hoofdgerecht 4 personen
3 8

Ingrediënten

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

Verwarm de oven voor op 240 ºC. Leg de pizzabodems elk op een stuk bakpapier. Beleg de pizza's met de ui en gormas. Schuif 2 pizza's op een bakplaat en bak ca. 8 min. in de oven. Als u ze tegelijk boven elkaar bakt, verwissel dan na 4 min. de bakplaten. Neem uit de oven en bak de andere 2 pizza's. Bestrooi de afgebakken pizza's met de peterselie. Lekker met rauwkost compleet Toscaans (bakje 175 g).

video

Piz­za ver­sie­ren

Allerhande kids - 01:05 min.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 935 kcal
  • eiwit 27 g
  • koolhydraten 96 g
  • vet 46 g
    waarvan verzadigd 0 g
Tags
Ook te zien in

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.